8 jun
2020

VA skråstreger brug af hydroxychloroquin til behandling af COVID-19 patienter

Category:Medicin nyheder

VA sundhedssystem har stoppet næsten al brug af hydroxychloroquine til behandling af COVID-19 patienter, Veterans Affairs sekretær Robert Wilkie sagde på en høring i Parlamentet på torsdag.

Wilkie sagde VA hospitaler “ratcheted det ned ” til blot tre recepter i den sidste uge som ny forskning fremhævet mulige farer og andre mulige behandlinger blev tilgængelige, Associated Press rapporterede. “Jeg forventer, at tendensen til at fortsætte i fremtiden,” Wilkie tilføjet. Han forsvarede VA’s oprindelige brug af hydroxychloroquin til behandling af COVID-19 patienter, siger, at der var få behandlingsmuligheder på det tidspunkt.

VA sundhedssystem har for nylig henvendt sig til det antivirale lægemiddel remdesivir og rekonvalescent plasma fra mennesker, der har genvundet fra infektion med den nye coronavirus, AP rapporterede.

VA’s hjemmeside siger 13.657 veteraner er blevet smittet med den nye coronavirus, og 1.200 er døde. Nogle veteraner grupper krævede VA forklare sin brug af hydroxychloroquine efter data viste, at stoffet ikke gav nogen fordel for veteraner, der har modtaget det. Dødeligheden for veteraner, der modtog stoffet plus sædvanlig pleje var 28 procent sammenlignet med 11 procent af dem, der modtog sædvanlig pleje alene, AP rapporterede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *