Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Opendoor sanoo, että se auttaa ostajia tekemään käteistarjouksia

Yhtiö sanoi, että hyödyntääkseen tarjousta ostajien on ensin oltava ennakkoon päteytyt Opendoor Residence Loansin tai toisen asuntolainan tarjoajan kanssa. Kun ennakkohyväksyntä on varmistettu, Opendoor yhdistää ostajat yhteen sen sidoksissa olevista kiinteistöalan ammattilaisista, jotka tarkistavat tarjouksensa ennen sen lähettämistä puolestaan. Opendoor maksaa tarjouksen takaisin käteisellä, mikä tarkoittaa, että ostajat voivat jättää tarjouksensa ilman rahoitusta, arviointia tai kotimyynnin ennakoimattomia menoja. Opendoor ostaa sitten asunnon itse käteisellä, jos ostajan rahoituspyyntö hylätään.

Opendoor chief product office Tom Willerer kertoi Bloombergin haastattelussa, että tekemällä käteisrahoiteiset tarjoukset helpommin lähestyttävinä, sen asiakkaat voivat kilpailla kuumimmilla kiinteistömarkkinoilla tasa-arvoisimmilla toimintaedellytyksillä.

Myyjät suosivat yleensä käteistarjouksia, koska on vähemmän mahdollisuuksia, että kauppa kaatuisi. Tarjous, joka on riippuvainen rahoituksesta, on paljon riskialttiimpi, eikä jokainen myyjä halua ottaa riskiä, että ostaja ei ehkä pysty turvaamaan asuntolainaa. Tällä hetkellä käteistarjoukset käsittävät 36 % kaikista asuinkiinteistökaupoista, realtor.com mukaan.

Käteistarjoukset ovat erityisen edullisia nyt, kun asuntomarkkinat ovat erittäin kuumat, ja myytävänä on hyvin rajallinen varasto asuntoja.

”Markkinaolosuhteet juuri nyt huutavat tätä”, Willerer kertoi Bloombergille. ”Olemme matalakorkoinen maailma, joka kannustaa koko joukon ostajia tulemaan markkinoille ja olemme alhaisen varaston ympäristössä, jossa ostajat tarvitsevat tavan erottua.”

Opendoor sanoi, että se ei veloita asiakkailta ylimääräistä hyödyntääkseen käteistarjouksiaan. Pikemminkin se sanoi pitävänsä tarjontaa keinona saada ihmiset käyttämään muita palvelujaan, kuten asuntolainoja, vakuutuksia ja takuita.

Yritys tarvitsee niin paljon liiketoimintaa kuin vain voi saada. Vaikka se näki räjähdysmäistä kasvua alkuaikoinaan iBuying-mallinsa uutuuden ansiosta, jonka avulla ihmiset voivat myydä kotinsa välittömästi perinteisen tavan sijaan, se on kamppaillut viime vuoden aikana ja paljasti tänään neljännen neljänneksen taloudellisessa tuloksessaan, että sen vuoden 2020 liikevaihto laski 45%.

Opendoorin ongelmana on, että sen liiketoimintamalli on vähemmän houkutteleva näin kuumilla kiinteistömarkkinoilla, koska sillä on taipumus hinnoitlla välittömät tarjouksensa kodeista alle markkina-arvon. Koska asuntojen kysyntä on nykyään niin suurta, useimmat myyjät voivat myydä kotinsa hyvin nopeasti perinteisillä markkinoilla paljon korkeammalla hinnalla, mikä poistaa iBuyersin tarpeen.

Opendoor sanoi, että sen käteistallenteinen tarjoukset-palvelu on nyt saatavilla Atlantassa; Charlotte, .C. Raleigh-Durham, N.C.; Dallas-Fort Worth, Austin, San Antonio ja Houston, Texas; Orlando, Fla. Phoenixissa. Tucson, Ariz. Riversidessa ja Los Angelesissa, Califissa. Se sanoi, että palvelu on saatavilla Sacramentossa, Califissa, myös myöhemmin tässä kuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *