Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Mitkä ovat kilpailuetuni tällä markkinalla?

Que Carl TX:stä kirjoittaa: Hei Brian. Olen sijoittanut kiinteistöihin hieman yli 8 vuotta. Sain perintöä siitä, kun asuntojen hinnat olivat vakavasti ahdistuneita. Se antoi minulle kilpailuetua, koska minulla oli rahaa sijoittaa, kun harvat muut tekivät. Ostin useita ulosmittauksia, tein minimaalisia korjauksia ja vuokrasin nämä useiksi vuosiksi. Kun markkinat tervetivät taas, myin erittäin hyvällä voitolla. Saatan vauhdittaa, mutta pärjäsin oikein hyvin. Nyt kun minulla on kokemusta, haluan jatkaa sijoittamista ja kiinteistöistä hyötymistä. Minulla ei kuitenkaan ole enää kilpailuetua käteisestä, kun harvat muut tekevät (markkinoilla on paljon käteistä). Etsin uutta kilpailuetua. Onko ideoita?

Vastaus. Hei, Carl. Kilpailuedun sijoitusliiketoiminnalle tuovan korkean arvon tajuaminen on ykkösetusi. Tietenkin, kun et tiedä tilannettasi, on mahdotonta antaa erityisiä ideoita. Kiinteistösijoittamista koskevat yleiset säännöt ovat aina olemassa. Kaksi tärkeintä ovat aina poistumisstrategia ennen ostamista ja aina ostohintakatto kiinteistölle, jota et koskaan ylitä. Käteinen on kuitenkin yhä kuningas kiinteistömarkkinoilla. Carl, kuulostaa siltä, että istut rahakasan päällä. Se on edelleen suuri kilpailuetu. Tarvitset strategian, jolla voit parhaiten hyödyntää käteistäsi.

Jotain, mitä et maininnut, on se, sijoitatko kokopäiväisen työn vai onko se sivuraja. Jos sinulla on aikaa, kilpailustrategiasi voisi olla hallita pieniä markkinoita (isot kalat pienessä lammessa). Tee tutkimuksesi löytääksesi kunnollisen kokoisen naapuruston, jolla on hyvä hyvä puoli seuraavien vuosien ajan. Asuntomarkkinoilla tämä on yleensä matalan ja keskitulotason markkinat. Vaikka voisit kokeilla erikoistumista hyväpalkkaisessa naapurustossa, alapää on vähemmän riskialtis. Alapäässä on paljon suurempi määrä vuokralaisia, ensimmäistä kertaa ostajia ja perheitä, jotka siirtyvät toiseen asunto-ostokseensa.

Kun olet päättänyt naapurustosta, opi kuinka paljon kilpailua kohtaat ja mitkä ovat niiden kilpailuedut. Opi kaikki naapurustosta. Tarvitset tämän tiedon päättääkseen, käyttääkö kilpailu parasta strategiaa vai voitko voittaa paremmalla strategialla. Jos sinulla on paras strategia, sinun on päätettävä, haluatko kilpailla heidän kanssaan. On selvää, että jos kilpailet, tarvitset ylivoimaisen liiketoimintamallin, josta tulee kilpailuetusi. Jos huomaat, että kilpailussa ei hyödynnetä parasta strategiaa, paremmasta strategiastasi tulee kilpailuetusi.

Kun olet päättänyt strategiasta, seuraava prioriteettisi on vankka markkinointi. Sinun on saatava brändisi sinne selkeällä viestillä siitä, mitä tarjoat. On olemassa paljon tapoja, joilla voit jatkaa markkinointia, mutta naapuruston tasolla rosvomerkit ovat todistettu voittaja. Ajattele kaikkia välittäjän ”Myytävänä” -merkkejä yhtenä rosvomerkkinä. Näitä on joka puolella, koska ne toimivat. Sinun on muotoiltava lyhyt viesti siitä, kuinka tarjoat jotain parempaa kuin muut. Lähetä nämä kaikkialle naapurustoon alkaen korkean liikenteen risteyksistä. Mutta muista ymmärtää, mitä merkki poliisi sallii ja mikä voi saada sakot.

Kaikki huomioon otettava, paras työkalu, jota voit käyttää, on SWOT-analyysi. SWOT tarkoittaa vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia. Googleta se oppiaksesi, kuinka tehokas tämä työkalu on antamaan sinulle kilpailuetua. Haluat tunnistaa vahvuutesi, jotta voit hyödyntää niitä. Tunne heikkoutesi minimoidaksesi ja/tai parantaaksesi niitä. Mahdollisuuksista tulee usein kilpailuetusi tai hyödynnät mahdollisuuksiasi käyttämällä etuasi. Etsi markkinoilta mahdollisuus, jota ei ole täytetty. Uhat ovat tyypillisesti joko kilpailua tai määräyksiä. Kilpailuuhka voi olla, jos kilpailijasi voi helposti hyväksyä strategiasi estääkseen sitä jäämasta eduksesi. Rakennussäännöt, luvat ja muut ovat sääntelyuhkia.

Carl, se on yksinkertaistettu versio SWOT-analyysistä, mutta löydät paljon yksityiskohtaista tietoa verkosta. Olet ehdottomasti oikealla tiellä, koska kiinteistösijoittajalla, jolla on kilpailuetu, on korkeampi onnistumisaste ja paremmin vakiintunut markkinaosuus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *