Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Lori ja Norm Weaver liittyvät First Team Real Estateen ja Christie’s International Real Estateen

”Odotamme innolla kurinalaisen sijoituskokemuksemme soveltamista taloussuunnitteluun, kiinteistösuunnitteluun ja verosuunnitteluun ensisijaisten asuntojen, loma-asuntojen ja sijoituskiinteistöjen ostamiseen ja myyntiin”, kiinteistöammattilainen Lori Weaver sanoi.

Norm Weaver lisäsi: ”Tuki First Team ja Christie’s International Realty voivat tuoda asiakkaitamme on vertaansa vailla alalla. Emme voisi olla tyytyväisempiä saadessamme työskennellä Orange Countyn huippumeklarin kanssa. First Team Christien allianssin avulla asiakkaamme ovat altistuneet yhteensä 70 miljoonalle vuosittaiselle kävijälle 100 verkkosivustolla 46 maassa sekä yli 100 000 seuraajalle sosiaalisessa mediassa.”

Weaver-tiimi toimii ensimmäisen joukkueen kiinteistöjen Huntington Beach Seacliffin toimistosta.

Tässä tiedotteessa mainitut tilastot* liittyvät siihen, että First Team on ykkönen kokonaismyyntimäärässä yksiköissä Orange Countyn 12 viime kuukauden tietojen perusteella kaikissa välittäjissä.

TIETOJA WEAVER-TIIMISTÄ
Vuosikymmenten finanssialalla jälkeen Norm Weaver ja Lori Weaver tuovat sijoitustietonsa ja kokemuksensa kiinteistöjen maailmaan. Etsitpa sitten uutta ensisijaista asuinpaikkaa, loma-asuntoa tai sijoituskiinteistöä, Weaver Team käyttää ainutlaatuista tietämystään taloussuunnittelusta, kiinteistösuunnittelusta ja verosuunnittelusta auttaakseen sinua ostamaan ja myymään omaisuutta. Norm Weaver on valmistunut Franklinin yliopistosta kauppatieteen maisteriksi ja vietti suuren osan urastaan Senior VP:nä American Expressin ja Ameriprisen kanssa. Lori Weaver vietti myös vuosikymmeniä rahoituspalvelualalla huipputuottajana ja tiiminjohtajana. Hänellä on rahoituksen ja markkinoinnin kandidaatin tutkinto Puget Soundin yliopistosta ja hän on sertifioitu taloussuunnittelija. Lori ja Norm ovat Seacliff Country Clubin, Balboa Bay Clubin ja Huntington Harbour Yacht Clubin aktiivisia jäseniä. He asuvat Huntingtonin satamassa ja heillä on 10-vuotias poika, joka on vahvasti mukana jalkapallossa, jääkiekossa ja koripallossa. Perheenä he nauttivat veneilystä, golfista ja matkustamisesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *