8 jun
2020

Livet efter lockdown bør starte med denne sunde to-do liste

Category:Sundhed nyheder

COVID-19 lockdowns er lempelse i hele USA, men er det sikkert at gå tilbage til gymnastiksalen? Eller lægen?

Og når det er sikkert, hvad skal være på din post-lockdown sundhed tjekliste?

Som du prioriterer din sundhed to-do liste, være opmærksom på coronavirus satser i dit område, din personlige risiko fra COVID-19 baseret på din alder og medicinske tilstande, og hvad eksperter rådgiver i dit område og for din personlige pleje.

Omlægge ubesvarede procedurer eller screeninger

Arbejd sammen med dit sundhedsteam om at omlægge procedurer eller screeninger med høj prioritet, hvor det er muligt.

I en nylig rapport, 16 nordamerikanske hjerte-kar-selskaber udstedt vejledning til sundhedspersonale om sikkert genindføre diagnostiske tests og invasive hjerte-kar-procedurer, med øje for regioner med lavere infektionsrater.

Pandemien har taget en vejafgift på hjerte-kar-pleje, sagde kardiolog Dr. Robert Harrington, formand for institut for medicin på Stanford University i Californien. Han var medforfatter til rapporten som formand for American Heart Association.

“Vi har set en stor drop-off hos patienter, der søger akut behandling for formodede hjerteanfald og slagtilfælde. Der har været et fald i mere valgfag procedurer såsom motion test, hjertekateterisation og andre procedurer. Anekdotisk, vi også høre om mennesker, der forværrer symptomer i hjemmet, med en modvilje mod at søge pleje for spørgsmål som hjertesvigt management.”

Den nye rapport understreger blandt andet behovet for, at hjerte-kar-udbydere prioriterer procedurer eller test med størst gavn for de fleste mennesker, og at der er størst risiko for yderligere plejeudsættelse mod risikoen for yderligere spredning af COVID-19.

“Video og telefon besøg forbliver den foretrukne tilstand for pleje for den nærmeste fremtid som social afstandtagen, masker og god håndhygiejne fortsat afgørende for at forebygge og reducere risikoen for infektion,” Harrington sagde. “Der bør være lokale protokoller for alt dette i det kliniske miljø, der også tager hensyn til anbefalinger fra lokale offentlige sundhedsafdelinger.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *