Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Kuinka ostaa koti vammaiselle aikuiselle lapsellesi

Tietoja omistajan käytössä olevan säännön ymmärtäminen
Useimmille lainoille, kuten FHA: lle, USDA: lle, VA: lle tai jopa useimmille Fannie Maen ja Freddie Macin asuntolainoille, lainanottajan on suunnitelma asua kotona pääasuntonaan. Tämä on ”omistusasumisen” tarkoitus. Kirjaimellisesti kodin omistaja asuu tai asuu myös kodissa.

Valitettavasti muut ihmiset ovat päteviä asumaan yksin, mutta heillä ei ole taloudellisia varoja omaan kotiin. Suurimmalla osalla näistä ihmisistä on jonkinlainen vamma, joka estää heitä jatkamasta tyypillistä urapolkua ja ansaitsemasta kasvavia palkkoja koko elämänsä ajan. Nämä ihmiset eivät voi hyödyntää alhaisia asuntolainakorkoja omistusasunnolla, koska heillä ei ole varaa kodin ylläpitämiseen tarvittaviin ennakkomaksuihin ja kuukausimaksuihin.

Perhemahdollisuuskiinnitys pelastukseen
Fannie Maen perhemahdollisuuskiinnitys ilmestyy auttamaan ihmisiä, joilla on aikuisia vammaisia lapsia, kuin supersankari, joka esiintyy juuri oikealla hetkellä pelastaakseen päivän.

Vanhemmat voivat allekirjoittaa lainan lapsensa puolesta.
Vanhempien ei tarvitse asua kodissa pääasuntonaan.
Vanhemmilla on oikeus olla olemassa oleva kiinnitys toiseen kiinteistöön.
Tärkein vaatimus on, että lapsen on pystyttävä dokumentoimaan jonkinlainen vamma ja osoittamaan, että tämä vamma estää häntä ansaitsemasta tarpeeksi rahaa, jotta hänellä olisi varaa omaan kotiin.
Perhemahdollisuuslainaan ennakkoon hyväksytty
Perhemahdollisuuslainan lainanantajalta esihyväksyntäkirjeen saaminen on lähes identtinen tavanomaisen asuntolainan hyväksymisen kanssa.

Lainanottajien on esitettävä asiakirjat, jotka osoittavat heidän tulonsa kahden viime vuoden ajalta. Tämä sisältää W-2:t heidän töistään, viimeaikaiset palkka-nastat ja veroilmoitukset, jos joku on itsenäinen ammatinharjoittaja.

Heidän on myös esitettävä todisteet ennakkomaksusta. Tämä voi olla pankkisäästämislausuntoja, sijoitussalkkutiliotteita tai mitä tahansa muuta sijoitustyyppiä, joka edustaa asuntolainan ennakkomaksun lähdettä.

Vanhemmille tehdään myös luottoraportin tarkistus, jotta he voivat varmistaa, että heillä on tarpeeksi vahva luotto, jotta he voivat saada lainan.

Velan ja tulojen laskelmien paremmat suhdeluvut
Jos vanhemmalla tai vanhemmilla on tällä hetkellä asuntolaina ja muuta velkaa, näyttäisi siltä, että toisen asuntolainan ottaminen erilliseen asuntolainaan tuntuisi hieman taloudelliselta stressalta.

Perhemahdollisuuslainan suhteen ohjeissa todetaan, että velan suhde tuloihin voi olla jopa 50 %.

Tämä tarkoittaa sitä, että vanhemman tuloja verrataan nykyisiin kuukausittaisiin velanmaksuihin lisättynä ehdotetulla asuntolainan maksulla uuteen kotiin.

Edellyttäen, että suhdeluku on ennekseen 50 prosenttia, lainanottajilla on hyvät mahdollisuudet saada lainalle vahvistus.

Joillakin lainanantajilla voi olla lainapeitteitä, jotka vaativat 3-6 kuukauden arvosta asuntolainamaksuja. Jokainen lainanantaja on hieman erilainen tässä suhteessa ja lainavirkailijasi voi selittää nämä erot sinulle.

Fannie Mae ei vaadi suurta ennakkomaksua
Kuten aiemmin mainittiin, parhaat korot eivät yleensä koske loma-asunnon tai sijoituskiinteistön ostoa. Myös loma-asunnon tai sijoituskiinteistön ostaminen vaatii yleensä ennakkomaksun, joka on vähintään 20% kauppahinnasta. Tyypillisessä kodissa, jonka hinta on 150 000 dollaria, tämä tarkoittaa, että ennakkomaksu olisi 30 000 dollaria.

Fannie Mae ei kuitenkaan vaadi näin suurta ennakkomaksua Perhemahdollisuus-ohjelmasta.

Tyypillisesti ennakkomaksu on vain 5 %. Joten edellä mainitusta 150 000 dollarin esimerkistä perheen tarvitsee maksaa vain 7 500 dollaria ennakkomaksusta. Tämä on 22 500 dollarin säästö vain ennakkomaksussa.

Tämä Perhemahdollisuus-lainan yksi ominaisuus tekee ohjelmasta paljon houkuttelevamman vaihtoehdon verrattuna yksityiseen hoitolaitokseen tai muihin vastaaviin avustettuihin asumisvaihtoehtoihin.

Sijainnissa ei ole rajoituksia
Tyypillisesti, kun ihmiset haluavat ostaa 2.

Perhemahdollisuus-asuntolainassa ei ole rajoituksia kodin sijainnista. Aikuisen lapsen koti voi sijaita kaupungin toisella puolella vanhemmista tai se voi olla yhtä lähellä kuin naapurissa.

Miksi Fannie Mae tarjoaa tätä ohjelmaa?
”Tämä kuulostaa hyvältä, mutta miksi Fannie Mae tarjoaa tällaista lainaa?”

Yksinkertainen vastaus on RISKI.

Kaikki asuntolainat ovat lainanantajan riski. Lainanantaja ojentaa rahaa lainanottajalle toivoen saavansa takaisin korkoineen. Mitä suurempi riski, sitä korkeampi korko ja sitä suurempi on sitä seuraava yksityinen asuntoluottovakuutus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *