Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Koillis-Los Angelesin kiinteistöasiantuntija Tracy King partners kompassin kanssa

”Koska Team Tracy on ollut teknologian hyödyntämisen kärjessä tehdäkseen asuntojen markkinoinnista, ostamisesta ja myynnistä yksinkertaisemman ja virtaviivaisemman kokemuksen ostajille ja myyjille, on järkevää tehdä yhteistyötä kiinteistöteknologian eturintamassa olevan yrityksen kanssa”, totesi senior partneri- ja markkinointikoordinaattori Keely Myres. ”Tämä allianssi auttaa meitä auttamaan asiakkaitamme markkinoilla, joilla meillä on jo valtava etu.”

Vuonna 2013 lanseeratusta Compassista on nopeasti tullut yksi suurimmista ja menestyneimmistä boutique-kiinteistövälittäjistä, joka on läsnä Amerikan dynaamisimmilla markkinoilla. Kahden merkittävän teknologiateollisuuden innovaattorin ideoima Compass yhdistää paikallisten kiinteistöasiantuntijoiden verkoston omiin ohjelmistoihinsa ja sovelluksiinsa.

Pasadenan alueen aluejohtajan Jeff Maynardin mukaan Compassin teknologiakeskeinen lähestymistapa luotiin tracy kingin kaltaiset palvelukeskeiset ja Internet-taitavat agentit.

”Compassin lähestymistapa yhdistää alueen huippulahjakkuudet teknologiaan, jotta kiinteistöjen haku, ostaminen ja myyminen olisi mahdollisimman fiksua ja saumatonta”, Maynard sanoi. ”Tracy Kingin joukkue oli sitoutunut samoisiin tavoitteisiin ja visioon jo ennen kuin he tulivat mukaan. Se on hyvä ottelu, jossa Tracyn joukkue, tiimimme ja asiakas hyötyvät valtavasti.”

King, joka on laajalti tunnustettu presidentin piirin, eliitin ja premier-kunniamaininnan alalla, on juuri suorittanut 26-vuotisensa kiinteistönvälittäjänä.

Eagle Rockissa sijaitseva Team Tracy on erikoistunut koteihin yhteisöissä, joihin kuuluvat Koillis-Los Angeles, mukaan lukien Pasadena, Hermon, Garvanza, Eagle Rock ja Glendale.

”Olemme innoissamme tästä kumppanuudesta”, Myres sanoo. ”Emme koskaan halua levätä laakereillamme. Etsimme aina uusia liittoutumia, johtavia teknologioita ja älykkäämpiä tapoja tuoda asiakkaillemme lisäarvohyötyjä ja korkeaa tuottoa.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *