Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Keller Williams Ryan Devin tutkii ajanhallinnan perusasiat ostaessaan kodin

”Kodin ostamisen pitäisi olla hauskaa. Jos sinulla on oikeat ihmiset, jotka työskentelevät kanssasi, ostoprosessin pitäisi olla suhteellisen sujuva. Hyvä nyrkkisääntö, jos aiot ostaa tai myydä kodin vuoden kuluessa, on aika aloittaa prosessi nyt; Älä odota, kunnes olet 30 päivän päässä halusta muuttaa”, sanoi kiinteistönvälittäjä Ryan Devin, Keller Williams Realtyn Devin Teamin perustaja. ”Älä pelaa odottavaa peliä. Lopulta valmistautumalla ja tekemällä kaiken oikean tutkimuksen poistat kaikki päänsäryt.”

Kansallisen ajanhallintakuuden valossa Devin luettelee seuraavat kolme vinkkiä ajan hallintaan asunnon ostamisessa.

Nro 1: Ota yhteyttä lainanantajaan ja kiinteistönvälittäjään nyt. Jos muuttoon on yhdeksän kuukautta, aloita prosessi lainanantajan ja kiinteistönvälittäjän kanssa. Selvitä, mihin olet oikeutettu, ja kerro kiinteistönvälittäjällesi, mitä etsit kodista ”Hanki kaikki paperityöt yhteen kaikista taloudellisista asemastasi”, painotti Devin. ”Tekemällä nämä asiat etukäteen poistat kaikki yllätykset, joita voi tulla esiin.”

Nro 2: Aloita myyntiprosessi kiinteistönvälittäjällä. Jos joku haluaa myydä kodin, heidän pitäisi aloittaa prosessi kiinteistönvälittäjällä paljon etukäteen. ”Kotisi kodit voivat olla hitaampia myydä markkinoilla kuin naapurusto, josta haluat ostaa”, lisäsi Devin. ”Jos annat itsellesi paljon aikaa, voit tehdä kaiken valmistelemaan kotisi myytäväksi, mukaan lukien sen lavastamisen. Tämä antaa sinulle myös runsaasti aikaa ymmärtää naapurustoasi ja sitä, kuinka nopeasti kodit yleensä myyvät.”

Numero 3: Kouluta itseäsi naapurustoissa. ”Kiinteistönvälittäjäsi pystyy todella opastamaan sinua ja auttamaan sinua kouluttamaan naapurustossa, jossa haluat muuttaa. Niiden avulla voit tunnistaa asioita, kuten aikaa markkinoilla, keskihintaa ja kokonaisliikevaihtoa naapurustossa”, Devin totesi. ”Kiinteistönvälittäjäsi voi auttaa sinua ymmärtämään aluetta ja auttaa sinua varmistamaan, että naapurusto sopii hyvin sinulle ja perheellesi. Erityisesti Coloradon haastavilla markkinoilla on tärkeää päästä hyppyyn tähän koulutusprosessiin jo kauan ennen kuin olet valmis muuttamaan.”

Tietoja Ryan Devinistä, Devin-tiimistä, Keller Williamsin kiinteistöstä
Ryan Devinillä on intohimo auttaa ostajia, myyjiä, ensiasunnon ostajia, kiinteistösijoittajia, uudelleensijoittajia ja vuokralaisia. Esiintyessään 13-vuotispäivänään alalla hän on yksi Denverin parhaiten tuottavista kiinteistönvälittäjistä. Hänen palvelualueitaan ovat Denver, Arvada, Golden, Lakewood, Littleton, Lone Tree, Highlands Ranch, Parker, Castle Rock, Denver metro, Castle Pines, Roxborough Park

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *