8 jun
2020

Kalorieindhold data på menuer kan generere betydelige sundhedsmæssige, økonomiske fordele

Category:Sundhed nyheder

Nuværende føderale lovgivning, der kræver restauranter til at sende kalorier på deres menuer ville hjælpe diners gøre sundere valg og kan i sidste ende føre til færre tilfælde af hjertesygdomme og diabetes, ifølge ny forskning.

Fra 2018 til 2023 kan offentlighedens reaktion på ernæringsmærkerne på restauranter forebygge 14.698 tilfælde af hjerte-kar-sygdomme, herunder 1.575 dødsfald og 21.522 type 2-diabetestilfælde, vurderer modelundersøgelsen. Resultaterne blev offentliggjort torsdag i American Heart Association’s tidsskrift Cirkulation: Hjerte-kar-kvalitet og resultater.

Food and Drug Administration begyndte i maj 2018 at kræve, at kalorier skal opføres på menuer og menukort på restauranter, der er en del af en kæde på 20 eller flere steder.

April 1, agenturet sagde, at det ville give midlertidig fleksibilitet til restauranter, indtil coronavirus sundhed nødsituation er overstået.

“Vi har en hurtig pandemi overlejret på en langsom bevægelse pandemi-en kombination af akut smitsom stress på toppen af vores nations voksende fattige metaboliske sundhed over 40 år,” sagde Dr. Dariush Mozaffarian, en af de ledende forfattere af undersøgelsen og dekan for Tufts University’s Friedman School of Nutrition Science and Policy i Boston-området. “COVID-19 fremhæver det kritiske behov for at sikre amerikanerne har tilstrækkelig sund mad.”

Han sagde kost-følsomme forhold, såsom diabetes, hypertension og fedme, hver øge risikoen for alvorlige symptomer fra COVID-19 og øge risikoen for hospitalsindlæggelse.

Mozaffarian og hans kolleger brugte en computer forudsigelse model til at anslå, at forbrugerne vælger lavere kalorieindhold elementer som reaktion på menuen kalorieindhold lov over en levetid kunne reducere fedme og producere nettobesparelser på $ 10,4 milliarder i udgifter til sundhedspleje og $ 12,7 milliarder i “samfundsmæssige ” omkostninger forbundet med mindre produktivitet og uformel pleje. Plus, over et helt liv, de lavere kalorieindhold valg kunne hjælpe med at forhindre 135.781 tilfælde af hjerte-kar-sygdom, herunder 27.646 dødsfald, og 99.736 tilfælde af type 2 diabetes.

Undersøgelsens madindtag data kom fra sundhed og ernæring undersøgelser af voksne i alderen 35 til 80 foretaget af den føderale regering.

Forskningen yderligere tyder på fordelene ville være endnu større, hvis menuen kaloriemærkning lov stimulerer restauranter til at tilbyde mere lavere kalorieindhold menupunkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *