8 jun
2020

Hvad kan man forvente, når de søger lægehjælp nu

Category:Sundhed nyheder

Som ambulante centre, klinikker og praksis gradvist genoptage at se patienter, de ser en smule anderledes som reaktion på COVID-19. Ud over at holde patienter og personale sikkert, er disse ændringer også bidrage til at gøre sundhedspleje mere bekvemt og tilgængeligt. Hvis du ikke har besøgt en læge kontor siden begyndelsen af marts, her er hvad du kan forvente at støde på nu.

Patientscreeninger og ansigtsmaskering

Uanset hvor de søger behandling, vil patienterne støde på nye procedurer for at sikre deres og plejepersonalets, personalets og andre patienters sikkerhed. Mange vil opleve disse, før de ankommer til deres udnævnelse.

“Når vores patienter første opkald til at planlægge en aftale på nogen af vores kontorer, ambulante klinikker eller centre, vil de blive screenet for COVID-19,” forklarede Dr. Matthew Silvis, næstformand for kliniske operationer i Department of Family and Community Medicine på Penn State Health Milton S. Hershey Medical Center. “Dette betyder at blive stillet spørgsmål om deres mulige risikofaktorer for at have coronavirus.” Planlæggeren kan også indsamle yderligere oplysninger over telefonen for at reducere mængden af papirarbejde er nødvendig på tidspunktet for besøget.

Som patienter ankommer til deres udnævnelser, kan de forvente at blive screenet mere fuldt ud for COVID-19. Ud over at blive spurgt om deres mulige eksponering og eventuelle symptomer, vil de have deres temperaturer taget. De vil også være forpligtet til at bære masker, der dækker deres næse og mund, før de kan komme ind i anlægget. Indenfor vil læger, sygeplejersker og kontorpersonale – som screenes dagligt for COVID-19 – bære ansigtsmasker. Nogle kan også bære ansigtsskærme for yderligere beskyttelse.

Ændringer i check-in, besøgende, venteområder og udtjekning

Check-in nu ser anderledes ud også, ifølge Dr. William Bird, en senior vice president i Penn State Health Medical Group. “Vi har fjernet en masse stole i receptionen, og fordelt de resterende stole,” Bird sagde. “Vores forståelse af COVID-19 fortsætter med at udvikle sig, og vi ved nu, at længden af eksponering er en vigtig faktor. Så vi minimerer også den tid, som folk tilbringer i venteværelser, forsøger at få dem fra bil til eksamen værelse så hurtigt som muligt.”

Nogle praksis kan have deres patienter check-in for deres udnævnelse fra deres biler og forblive der, indtil de kan ses af deres læge, sagde Bird, tilføjer, at andre praksis kan sende patienter direkte til en patient værelse til at vente på deres udbyder der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *