Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Haute Residence toivottaa Luis Gonellin tervetulleeksi kiinteistöverkostoon

Haute Residence toivottaa merkittävän kiinteistönvälittäjä Luis Gonellin tervetulleeksi ainutlaatuiseen huippuvälittäjien verkostoon. Haute Residencen osakkaana Gonell edustaa yksinomaan Huippuluokan kiinteistömarkkinoita Key Biscaynessa, Miamissa.

Gonell oli sidoksissa kansainväliseen kiinteistöyhtiöön, Engel & Völkersiin, ja hän kasvatti intohimoa kiinteistöihin jo lapsuudessaan. Lupaavan Tennis Pro -ottelun jälkeen hän sai kiinteistölupansa ja uskaltautui menestyksekkäälle uralle, jonka juuret olivat hänen taitavuudessaan kehittää henkilökohtaisia yhteyksiä.

Ensimmäisenä vuonnaan Engel & Völkersissä Gonell listasi yli 14 miljoonaa dollaria Miami Beachille, luksusmarkkinoille, johon hän on erikoistunut. Nykyään hän on huipputuottaja Engel & Völkers Miamissa. Äskettäin hän saavutti himoitut ammatilliset virstanpylväät, saavuttaen miamilaisen korkeimman neliöhinnan 3 500 dollarilla ja korkeimman hinnan tähän mennessä W South Beachillä 10 200 000 dollarilla.

Tietoja Haute Residencestä:
Kumppanuuteen perustuvaksi luksuskiinteistöportaaliksi suunniteltu Haute Residence yhdistää varakkaat lukijansa huippukiinteistöalan ammattilaisiin ja tarjoaa samalla uusimpia kiinteistöuutisia, esittelee maailman erikoisimpia asuntoja markkinoilla ja jakaa asiantuntevilta ja kokeneilta kiinteistökumppaneiltaan asiantuntija-apua.

Kutsu vain ylellinen kiinteistöverkosto, joka tekee yhteistyötä vain yhden agentin kanssa kaikilla markkinoilla, yhdistää johtavan kiinteistönvälittäjien ja välittäjien kollektiivin ja korostaa kaikkein ylellisimpiä kiinteistöjä johtavilla markkinoilla ympäri maailmaa varakkaille ostajille, myyjille ja kiinteistöharrastajille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *