8 jun
2020

Deltagelse i familiemåltider starter med sund familiekommunikation

Category:Sundhed nyheder

Deltagelse i familiemåltider kan være et spørgsmål om at forbedre kommunikationen og støtten i hjemmet. En ny undersøgelse i Journal of Nutrition Uddannelse og adfærd, forbinder mindre familie modløshed og bedre familie kommunikation med en højere sandsynlighed for at spise aften familie måltider og familie morgenmad sammen, og ikke foran et tv.

Forskere studerede 259 forældre, der også var patienter på enten The Ohio State University eller Wake Forest University akkrediteret vægtkontrol og bariatrisk kirurgi faciliteter. De fandt forældre, der havde bedre familie kommunikation og lavere modløshed om at forsøge at forbedre deres spisevaner var mere tilbøjelige til at deltage i familiens måltider.

“Det er vigtigt at bemærke alle familiemedlemmer i hjemmet har indflydelse,” ledende undersøgelse forfatter Keeley J. Pratt, Ph.D., The Ohio State University, Columbus, OH, USA, sagde om resultaterne, at ethvert familiemedlem kan påvirke vedtagelsen og vedligeholdelsen af sunde mønstre og adfærd i hjemmet. “Selv hvis nogen ikke har mest magt til at påvirke familien (som børn), er de alle påvirker hinanden.”

Tidligere forskning har vist forældrenes fedme er typisk den stærkeste risikofaktor for børn at have en overvægt vægt status over tid. Undersøgelsens forfattere fandt også forældre, der opfattede deres barn at være overvægtige eller fede var mere end fire gange så tilbøjelige til at tale med dem om barnets vægt, også kaldet “vægt talk.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *