Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Boulder REALTOR® David W. Scott ® Vuoden pelaaja -tunnustuksen

Itse asiassa Scott on ansainnut useita erityisiä ammatillisia nimityksiä ja jäsenyyksiä ammatillisissa organisaatioissa, jotka ovat parantaneet hänen tietämystään ja viittausverkostoaan. Tähän sisältyy tulla sertifioiduksi kansainväliseksi kiinteistöasiantuntijaksi (CIPS), akkreditoiduksi ostajan edustajaksi ja EcoBroker-sertifioiduksi® sekä saada kansainvälinen viittaussertifiointi ja Realtorsin kansallinen ® vihreä nimitys. Hän on myös Graduate REALTOR® Institute (GRI) -suunnittelija, joka on tapa erottua mahdollisista asunnonostajista ja myyjistä REALTORINA® joka on saanut syvällistä markkinatuntemusta ja lisäosaamista monenlaisissa aiheissa ammattitaidon ja liiketoiminnan menestyksen parantamiseksi; ja senioreiden kiinteistöasiantuntija®, kiinteistövälittäjien nimitys® jotka haluavat pystyä vastaamaan kypsyvän amerikkalaisen erityistarpeisiin, kun he myyvät, ostavat, siirtävät tai jälleenrahoittavat asuin- tai sijoituskiinteistöjä.

”David Scott on paras kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, suurella marginaalilla. Hänen maustettu harkintakykynsä ja huomionsa yksityiskohtiin merkitsevät todellista ammattilaista”, sanoi asiakas Randy M. ”Hän onnistuu, koska hän kiinnittää erityistä huomiota asiakkaan tavoitteisiin ja työskentelee jatkuvasti asiakkaan etujen edistämiseksi. Hän tuntee markkinat perusteellisesti ja reagoi aina. Hänellä on erinomainen tuki ja resurssit takanaan.”
Kiinteistöjen lisäksi Scott suhtautuu hiihtoon intohimoisesti. Kuuden vuoden ajan hän toimi Colorado Snowsports Museum/Hall of Famen hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös Yhdysvaltain Ski & Snowboard Hall of Fame and Museumin nykyinen hallituksen jäsen.

Tietoja henkilöstä David W. Scott, Colorado Landmark Realtors
David W. Scott on erikoistunut luksuskoteihin, ensikertalaisiin ostajiin, asuin- ja lomakeskuskiinteistöihin Coloradoon ja kansainvälisille markkinoille. Hän on Colorado Association of REALTORS®, Boulder Area REALTOR® Association, National Association of REALTORS®, International Real Estate Federation (FIABCI) ja Real Estate Buyer’s Agent Council, Inc: n jäsen. Marraskuussa 2018 Scottista tuli Colorado Association of REALTORSin ® hallituksen jäsen. Lisätietoja saat soittamilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *