8 jun
2020

Besøgsprocenten på skadestuen stiger med alderen blandt ældre voksne

Category:Sundhed nyheder

Skadestuen besøg sats stiger med alderen blandt personer i alderen 60 år og ældre, ifølge en juni data kort offentliggjort af den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse National Center for Health Statistics.

Jill J. Ashman, Ph.D., fra National Center for Health Statistics i Hyattsville, Maryland, og kolleger brugte data fra National Hospital Ambulatory Medical Care Survey til at beskrive skadestue besøg foretaget af voksne i alderen 60 år og ældre.

Forskerne fandt, at skadestuen besøg sats var 43 besøg per 100 personer i alderen 60 år og ældre i 2014 til 2017 og steg med alderen, fra 34 til 86 besøg pr 100 personer i alderen 60 til 69 år og 90 år og ældre, hhv. Omkring 7 procent af skadestuen besøg blev foretaget af plejehjembeboere; denne procentdel steg med alderen, fra 2 til 24 procent blandt dem i alderen 60 til 69 år og 90 år og ældre, henholdsvis. Omkring 30 procent af de patienter, der besøgte skadestuen ankom med ambulance; med alderen, steg denne procentdel også. Desuden er procentdelen af skadestuebesøg på grund af utilsigtede fald steget med alderen. 23 procent af skadestuens besøg resulterede i en hospitalsindlæggelse, hvor andelen steg med alderen.

“Som den amerikanske befolkning fortsætter med at blive ældre, overvågning brug og levering af skadestuer tjenester blandt denne befolkning kan bidrage til at informere evne til skadestuer til at håndtere de unikke behov hos ældre patienter,” forfatterne skriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *