Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Bentonville – vuoden 2021 kiinteistömarkkinoiden trendit

Bentonville on pieni kaupunki, joka tunnetaan isoista asioista. Bentonville tunnetaan maailmankuulun jälleenmyyjän Walmartin kotina ja Crystal Bridge Museum of American Artin kotina, joka on yksi Amerikan parhaista museoista, ja se on epäilemättä yksi Arkansasin suosituimmista kaupungeista. Nykyään Bentonville kasvaa yhdeksi maan suosituimmista maastopyöräilykohteista. Slaughter Pen Mountain Bike Park valtaa maailman myrskyllä pehmeillä ja haastavilla poluilla sekä kokeneille että aloittelijoille.

Toisaalta monet turistit pitävät Bentonville AR: n kaupunkia suloisen pienenä viehättävänä kaupunkina, jossa on paljon tekemistä. Aukio on Bentonvillen sydän, ja se on yksi eloisimmista paikoista, joita voit löytää osavaltiossa. Täällä voit nauttia live-esittävien muusikoiden, ilmaisen pysäköinnin ja runsaasti paikallisia ravintoloita, pienyrityksiä ja kahviloita, jotka asuvat alueella.

Näin sydäntä lämmittävä yhteisö ja perheystävällinen ympäristö, on helppo nähdä, miksi monet ihmiset pitävät Bentonvilleä yhtenä parhaista paikoista asua Arkansasissa. Alueen vauraan talouden vuoksi asukkaat nauttivat turvallisesta ympäristöstä, jossa on runsaasti koulutus- ja työmahdollisuuksia, mikä lisää entisestään kaupungin väkilukua. Kaikki nämä tekijät osoittavat kukoistavat kiinteistömarkkinat, jotka sopivat täydellisesti sijoitusmahdollisuuksiin.

Mitkä ovat vuoden 2021 kiinteistömarkkinoiden trendit ja mitä voimme odottaa tulevina vuosina? Otetaan selvää!

Bentonvillen kiinteistömarkkinoiden kehitys
Luoteis-Arkansasilla oli vahva vuosi vuonna 2019 asuntomarkkinoiden osalta. Bentonin ja Washingtonin piirikunnissa on yli 10 000 kotimyyntiä, joten alueella on etumatkaa uudella vuosikymmenellä. Kiinteistönvälittäjät Bentonville AR: ssä, ja kahden piirikunnan alue onnistui sulkemaan noin 10 627 kotikauppaa.

Dataa vertailemalla voimme nähdä noin 6,3 % kasvua vuoden 2018 9 992 kotimyynnistä. Vuoden 2016 historialliset tiedot kuitenkin osoittavat, että vuoden 2016 voitot olivat joka vuosi positiivisia, ja jyrkintä kotimyynnin kasvu tapahtui vuonna 2019. Kahden piirikunnan alueella myytyjen yksikotien yhteenlaskettu hinta nousi kaikkienen 2,64 miljardiin dollariin. Vuoteen 2018 verrattuna kokonaisarvo on noussut 12,3 prosenttia, ja ensimmäistä kertaa vuonna 2017 hinnat onnistuivat rikkomaan alueen 2 miljardin dollarin rajan.

Benton Countyn kotimyynti ylitti miljardin dollarin rajan vuonna 2019 viidentenä peräkkäisenä vuonna. Vuoden 2019 loppuun mennessä myynnin määrä oli 1,75 miljardia dollaria, kasvua noin 16 % vuoteen 2018 verrattuna. Myytyjen yksiköiden määrä oli lähes 6 900 kappaletta 8,8 prosentin nousulla, ja keskimääräinen myyntihinta oli noin 255 000 dollaria.

Rajaamalla tutkimuksemme Arkansasin Bentonvilleen voimme nähdä, että vuoden 2019 lopussa alueen kodin mediaaniarvo oli lähes 255 000 dollaria. Alueen kehityksen ja väestönkasvun seurauksena asuntokysyntä jatkoi kasvuaan, mikä teki siitä myyjän markkinan. Bentonvillen kilpaillut kiinteistömarkkinat onnistuivat kiinnittämään paljon huomiota, ja monet sijoittajat ryntäsivät alueelle hyötymään markkinoiden jatkuvasta kasvusta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *