Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Avustukset asunnon ostamiseen, rakentamiseen tai remontointiin vuonna 2021

Jälleenmyyntiasuntojen inventaario on valtakunnallisesti ennätyksellisen alhainen, mikä vaikeuttaa monien asunnon etsimista budjetistaan. Vaikka löytäisit kodin, usein jäät kiinni tarjoussotaan tai talo voidaan poistaa markkinoilta ennen kuin voit tehdä tarjouksen. Ja jos muistat takaisin taloustieteen peruskurssillesi, alhainen varasto plus suuri kysyntä vastaa hinnankorotuksia, mikä asettaa unelman kodin omistamisesta vielä kauemmaksi joidenkin ulottumattomiin.

Paljon ostaminen ja kodin rakentaminen on joillekin toteuttamiskelpoinen ratkaisu, mutta entä jos sinulla ei ole aikaa tai resursseja investoida uuteen rakennukseen? Monille ihmisille jopa säästäminen, joka riittää kattamaan ennakkomaksun ja sulkemiskustannukset, on pelottava taloudellinen tehtävä. Onneksi saatavilla on useita valtion avustuksia ja ohjelmia, jotka auttavat tukikelpoisia asunnonostajia toteuttamaan unelmansa asunnonomistuksesta.

Korjaaminen tai remontoiminen
203(k) Kuntoutuskiinnitysvakuutus

Yksi ratkaisu varastopulaan on ostaa fixer-upper edullisempaan hintaan ja suorittaa tarvittavat korjaukset ja modernisaatiot itse. Kuntoutuskiinnitysvakuutusohjelma auttaa suojaamaan ostajia turvautumasta parannuslainoihin, joilla on korkeat korot ja lyhyet takaisinmaksuajat.

Vaikka FHA:n 203 kohdan k alakohdan lainoilla on useita vaatimuksia ja ohjeita, niiden avulla asunnonostajat voivat yhdistää asunnon alkuperäisen oston ja tarvittavat remontit erttämättömäksi pitkäaikaiseksi lainaksi, joka voi olla joko kiinteällä tai mukautettavalla korolla. Osa lainasta menee myyjän maksamiseen, kun taas loput asetetaan sulkutilille ja vapautetaan ostajalle remontin valmistuessa. Kuntoutuksen kokonaiskustannusten on oltava vähintään 5000 dollaria, jotta ne voidaan hyväksyä, mutta ne voivat kattaa täydellisen uudelleenrakennuksen niin kauan kuin alkuperäinen perusta pysyy paikallaan.

VA Vammaisasumisen avustukset

Jos olet veteraani, jolla on erityistä asumisjärjestelyä vaativa palveluvamma, voit saada joko SAH (Specially Adapted Housing) -apurahan tai SHA (Special Home Adaptation) -apurahan. Apuraha riippuu vammasi luonteesta. Jos sinulle myönnetään jokin näistä apurahoista, varat voidaan käyttää kerralla tai jakaa jopa 6 erilliseen liiketoimeen koko elinaikanasi.

SAH-apurahalla voit saada jopa 100 896 dollaria, jotta voit kompensoida ainutlaatuisiin tarpeisiin sopivan kodin rakennus- tai remontin kustannuksia. SHA-apurahalla on enintään 20 215 dollaria pysyvän asunnon ostamiseen tai remontointiin. Molemmat apurahat ovat myös veteraanien käytettävissä, joiden on remontoitava tilapäisasunto, mutta joiden enimmäisavustusmäärä on pienempi.

Doe-säätiedotusapuohjelma

Yhdysvaltain energiaministeriö säästyttää noin 35 000 taloa vuodessa pienituloisille kotitalouksille doe-varoilla. Jotta voit saada vaatimukset, sinun on oltava vähintään 200% köyhyystulo-ohjeista, ja etusija annetaan eläkeläisille, vammaisille perheille ja lapsiperheille. Sääilmiöiden avustusohjelma (WAP) keskittyy koko talon sääilmiöihin alkaen energiatarkastuksesta, jossa määritetään, missä parannuksia tulisi tehdä. Nämä parannukset säästävät kotitalouksia noin 283 dollaria vuodessa ja käsittelevät mahdollisia terveys- ja turvallisuusongelmia.

USDA Section 504 Kodin korjausohjelma

Jos asut tukikelpoisella alueella ja perheesi tulot ovat 50% mediaanituloja vähemmän, saatat olla oikeutettu joko lainaan tai avustukseen USDA: n kautta tarvittavien kodin korjausten suorittamiseksi. Avustuksia on käytettävä terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden korjaamiseen, kun taas korjauslainaa voidaan käyttää myös kodin ja omaisuuden parantamiseen tai nykyaikaistamiseen.

USDA-lainat voidaan maksaa takaisin 20 vuoden aikana, ja ne vahvistetaan 1 prosentin korolla. Apurahanhakijoiden on oltava 62-vuotias tai vanhempia, eivätkä he voi maksaa korjauslainaa takaisin. Section 504 -ohjelman enimmäislainasumma on 20 000 dollaria ja apurahan enimmäismäärä on 7500 dollaria, mutta laina ja avustus voidaan yhdistää yhteensä 27 500 dollarilla, kunhan saaja pystyy maksamaan takaisin osan lainasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *