Bayaaz.com

Elämä on lyhyt

Al Petrilli liittyy NewFed-asuntolainaan uudella tulevalla konttorilla Winthropissa

Viimeiset 17 vuotta Al Petrilli on käyttänyt kiinnityskokemustaan ja osaamistaan tarjotakseen asiakkailleen henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Hän tekee tämän suunnittelemalla ja jäsentämällä täydelliset lainaohjelmat, jotka vastaavat heidän tarpeitaan. Jokainen lainaskenaario on erilainen, joten hän pyrkii varmistamaan, että lainanottajat ovat mukavia ja osaavia lainaprosessista, ja lopulta hän tietää tehneensä työnsä heidän tyydyttävällä tavalla.

Al kasvoi Reveressä ja on asunut Winthropissa 29 vuotta, jossa hän on ollut aktiivinen yhteisön jäsen ja filantrooppi, kerännyt varoja Winthropin ja Bostonin alueen organisaatioille. Bostonin yliopistosta valmistunut Al työskenteli 20 vuotta myynti- ja markkinointialalla jalkineteollisuudessa, kuten Reebokissa ja Stride-Ritessä. Al jatkaa ja nauttii menestymisesta kohdatessaan haasteen ”unelman toteutumisesta” lainanottajilleen. Hän on omistautunut kahden lapsen isä Albertille ja Mariellelle. Al on tällä hetkellä Marie C. Petrilli Cancer Research & Treatment Memorial Fundin puheenjohtaja ja toinen perustaja. Rahasto kunnioittaa Alin vaimoa Marieta, joka kuoli 18 vuotta sitten Non-Hodgkinsin lymfoomasta. Rahasto tarjoaa rahaa & stipendejä syöpäpotilaiden ja heidän perheidensä hoidon parantamiseen. Rahaston johdossa Al on jakanut yli 150 000 dollaria onkologian sairaanhoitajille ja rahoittamaan pääomaparannuksia, jotka hyödyttävät syöpäpotilaita ja heidän perheitään Massachusettsin yleissairaalassa Marien kunniaksi. Alin omistautuminen perheelleen ja hänen ylpeytensä yhteisöstä innosti häntä yhtymään yhdeksi alkuperäisistä perustajista, hallituksen jäsenenä ja Entisenä puheenjohtajana Viking Pride Foundationissa, Winthropissa toimivassa voittoa tavoittelemattomassa järjestössä, joka tarjoaa varoja Winthrop Public Schoolsille vähentääkseen opiskelijoille ja perheille urheilusta ja muusta opetussuunnitelmatoiminnasta perittäviä maksuja. Viking Pride on lahjoittanut winthrop-kouluille yli 500 000 dollaria viimeisen 13 vuoden aikana.

Al on myös innokas urheilun harrastaja ja jatkaa yhteisön osallistumistaan ja nauttii viettää aikaa perheensä kanssa, golfata, kävellä ja rentoutua rannalla.

Toimitusjohtaja Brian D’Amico kommentoi: ”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme toivottaa Alin tervetulleeksi NewFedin johtoryhmään. Al on taitava asuntolaina-alan ammattilainen, joka on omistautunut käsityölleen, ja hän täydentää asuntolainan alkuperäponnistelujamme Massachusettsissa.”

NewFed Mortgage, joka sijaitsee paikallisesti Massachusettsissa, on erikoistunut asuntoluottoihin vuodesta 2001. Lisensoitu seitsemässä osavaltiossa, NewFed tarjoaa lukuisia kiinnitysohjelmia, mukaan lukien Conventional, FHA, VA, USDA, Mass Housing sekä pääsy monenlaisiin erikoissalkkuohjelmiin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *